Ubiquity Switch 8 (60W)

Domov / Trgovina / Ubiquity Switch 8 (60W)

Ubiquity Switch 8 (60W)

123,84

Na voljo po naročilu

Kategorija:

Ubiquity Switch 8 (60W)

Šifra: US-8-60W-EU

Stikalo, kot se šika

Včasih je veljalo, da je za nezahtevne uporabnike dobro prav vsako stikalo. Danes nezahtevnih uporabnikov ni več, saj je pogosto od omrežne (in internetne) povezljivosti močno odvisna uporabniška izkušnja, posebej pri rabi storitev iz oblaka.

Ubiquiti je zato razvil stikalo, ki je kot nalašč za zahtevne domove ali manjše poslovne prostore. Namizno stikalo, preprosto poimenovano Switch 8, daje že z imenom vedeti, da premore štiri priključke RJ45 za omrežno povezavo, prav vsi pa podpirajo gigabitne hitrosti prenosa podatkov (GbE). In ker je v imenu stikala še oznaka 60W, lahko hitro uganemo, da stikalo poleg prenosa podatkov podpira še prenos električne energije po standardu Power over Ethernet (PoE). Slednje pride še kako prav v okoljih, kjer je treba na lokacijah brez električnih priključkov zagotoviti povezljivost naprav – videonadzorne kamere, vgrajene v robove objektov ali pod streho, so prve, ki nam pridejo na misel. Na stikalo Switch 8 (60W) lahko priklopite do štiri takšne naprave standarda 802.3at PoE+ oziroma 820.3af PoE.

ubnt us 8 switchKer gre za dvonivojsko upravljano stikalo, lahko njegovo delovanje prilagodite svojemu domačemu ali pisarniškemu okolju. Stikalo Switch 8 (60W) deluje v navezi z aplikacijo Ubiquiti UniFi, ki omogoča resnično enostavno upravljanje celotnega omrežja in naprav v njem iz enega mesta. Poleg intuitivnih možnosti konfiguracije boste cenili predvsem možnost robustnega nadzora in spremljanja priključenih naprav ter uporabnikov, podprto je tudi nadgrajevanje vdelane programske opreme (ang. firmware) na daljavo.

Stikalo Switch 8 (60W) sodi v kategorijo naprav, na katere se lahko vedno in povsod zanesete.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Ubiquity Switch 8 (60W)”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja