Ubiquity U6 Long-Range

Domov / Trgovina / Ubiquity U6 Long-Range

Ubiquity U6 Long-Range

208,73

Na voljo po naročilu

Kategoriji: ,

Ubiquiti U6 Long-Range

Šifra: U6-LR

Podaljšajte domet brezžičnega omrežja

Informatiki in poslovni uporabniki še predobro poznajo robne pogoje. Npr. točke v pisarni ali podjetju, kjer je brezžični signal na meji – enkrat dela, enkrat ne dela. Da bi se izognili izgubi produktivnosti zaposlenih (hej, čas je denar) in njihovi nejevolji, velja poskrbeti, da imajo vsi uporabniki in v brezžično omrežje povezane naprave kakovosten signal. Tudi če so (res) daleč stran. V te namene domači uporabniki in podjetja pogosto uporabljajo preproste podaljševalnike dometa, ki pa so precej zasilna rešitev, saj lahko prinesejo še več težav v delovanju omrežja ali pa predstavljajo varnostno pomanjkljivost.

Kako stvar rešijo profesionalci? Z nakupom zmogljive upravljane dostopne točke, kakršna je Ubiquiti U6 Long-Range. Že samo ime razkriva, da gre za brezžično dostopno točko dolgega dometa, šestica v imenu pa označuje podporo najnovejšemu brezžičnemu standardu WiFi 6. Ubiquiti ne izdeluje povprečnih izdelkov, ravno nasprotno, vsi njihovi brezžični izdelki so narejeni tako, da dosežejo in presežejo pričakovanja uporabnikov. Tudi če ta niso prav majhna.

Dostopna točka Ubiquiti U6 Long-Range premore več adutov. Za razliko od podobnih izdelkov ima namreč vgrajeno odlično strojno zasnovo, ki je predpogoj, da bo brezžično omrežje kos vsak dan naraščajočim obremenitvam. Dvojedrni procesor zagotavlja zanesljive gigabitne hitrosti prenosa podatkov, s katerimi lahko povezane naprave zalaga dostopna točka. Antenska konfiguracija 4x4 MU-MIMO daje vedeti, da dostopna točka podpira združevanje brezžičnih kanalov za doseganje res visokih hitrosti (do 3.0 Gbps), prav tako pa brez težav zagotavlja kakovosten signal napravam na različnih delih brezžičnega omrežja. Podpira tako 2,4 kot 5 GHz frekvenčni pas, signal pa lahko zagotavlja več deset povezanim napravam. Primerna je za res velika poslovna okolja in objekte.

Opisana dostopna točka je primerna tako za notranjo kot zunanjo rabo, pri slednji veseli dejstvo, da podpira standard 802.3at PoE, kar pomeni, da jih lahko povezljivost in elektriko dostavlja kar ustrezen omrežni kabel (in usmerjevalnik).

Kot je pri napravah proizvajalca Ubiquiti že v navadi, tudi dostopna točka Ubiquiti U6 Long-Range deluje v navezi z aplikacijo Ubiquiti UniFi, ki omogoča resnično enostavno upravljanje celotnega omrežja in naprav v njem iz enega mesta. Poleg intuitivnih možnosti konfiguracije boste cenili predvsem možnost robustnega nadzora in spremljanja priključenih naprav ter uporabnikov, podprto je tudi nadgrajevanje vdelane programske opreme (ang. firmware) na daljavo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Ubiquity U6 Long-Range”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja