Ubiquity U6-Lite

Domov / Trgovina / Ubiquity U6-Lite

Ubiquity U6-Lite

115,49

Na voljo po naročilu

Kategoriji: ,

Ubiquiti U6-Lite

Šifra: U6-Lite

Zanesljiv domet brezžičnega omrežja

Ubiquiti U6-lite je cenovno ugodna dostopna točka, s katero hitro in enostavno podaljšate domet brezžičnega omrežja, ne da bi zato ogrozili njegove nastavitve in varnost. Antenska konfiguracija 2x2 MU-MIMO daje vedeti, da dostopna točka podpira združevanje brezžičnih kanalov za doseganje visokih hitrosti (do 1.5 Gbps), prav tako pa brez težav zagotavlja kakovosten signal napravam na različnih delih brezžičnega omrežja. Podpira tako 2,4 kot 5 GHz frekvenčni pas, signal pa lahko zagotavlja več deset povezanim napravam. Primerna je za večja poslovna okolja in različne objekte, kjer standardni usmerjevalniki in dostopne točke »odpovedo«.

Dostopna točka Ubiquiti U6-lite je primerna tako za notranjo kot zunanjo rabo, pri slednji veseli dejstvo, da podpira standard 802.3at PoE, kar pomeni, da jih lahko povezljivost in elektriko dostavlja kar ustrezen omrežni kabel (in usmerjevalnik).

ubnt U6-lite AP

Kot je pri napravah proizvajalca Ubiquiti že v navadi, tudi dostopna točka Ubiquiti U6-lite deluje v navezi z aplikacijo Ubiquiti UniFi, ki omogoča resnično enostavno upravljanje celotnega omrežja in naprav v njem iz enega mesta. Poleg intuitivnih možnosti konfiguracije boste cenili predvsem možnost robustnega nadzora in spremljanja priključenih naprav ter uporabnikov, podprto je tudi nadgrajevanje vdelane programske opreme (ang. firmware) na daljavo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Ubiquity U6-Lite”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja