Ubiquity Dream Machine

Domov / Trgovina / Ubiquity Dream Machine

Ubiquity Dream Machine

347,30

Na voljo po naročilu

Kategoriji: ,

Dream Machine

Šifra: UDM-EU

Sanjsko brezžično omrežje

Naprava, nič kaj skromno poimenovana kar The Dream Machine (UDM) priznanega proizvajalca Ubiquiti, je elegantna, celo sanjska rešitev za vse, ki niso vešči postavitve brezžičnega omrežja. V lično oblikovanem ohišju, ki spominja na žaro, se namreč skriva funkcionalnost kar štirih ločenih naprav – brezžične dostopne točke, omrežnega stikala gigabitne zmogljivosti, upravljavske konzole in varnostne naprave.

The Dream Machine je torej idealna platforma za žično in brezžično omrežje v domačem ali pisarniškem okolju. Namestitev in upravljanje sta poenostavljena do obisti, saj napravo le priklopimo v električno omrežje in “pipo v svet” (beri: internet), vse nastavitve v poenostavljeni ali napredni obliki pa upravljamo prek resnično intuitivne mobilne aplikacije UniFi Network.

Tako lahko doma ali v pisarni hitro in enostavno poskrbimo za odlično pokritost z brezžičnim signalom ali pa v omrežje prek mrežnih kablov povežemo do štiri naprave in spremljamo aktivnost vseh povezanih naprav ter jim postavimo omejitve dostopa ali zmogljivosti.

Imate res veliko hišo ali poslovni prostor? Ni problema. Vanj dodajte še dodatno napravo Dream Machine s funkcionalnostjo UniFi in enostavno razširite svoje omrežje. Hitro in elegantno.

Sanjsko? Sanjsko.


 • Ključne lastnosti:
  • Dvofrekvenčna Wave 2 dostopna točka (standard 802.11ac, 4×4 MU-MIMO postavitev anten, 2,4 in 5 GHz frekvenčni pas)
  • gigabitno stikalo, 4 vrata, upravljano
  • napredne varnoste funkcije – požarna pregrada, upravljanje spletnih groženj, globok pregled spletnega prometa
  • prednameščena aplikacija UniFi Network
  • zmogljiv 1,7 GHz štirijedrni procesor za odzivno delovanje
  • enostavna širitev pokritosti in omrežja z dodajanjem dodatnih naprav UniFi

Zmogljivosti za vse naloge

Naprava s pridevnikom sanjski mora upravičiti visoka pričakovanja uporabnikov. Prav zato The Dream Machine ničesar ne prepušča naključju. Pet vrat RJ45 zagotavlja gigabitne hitrosti, zato boste lahko v celoti izkoristili širokopasovno povezavo, tudi takšno, ki jo zagotavlja optični priključek. Funkcionalnost upravljanega stikala poskrbi, da lahko enostavno dodate omrežno hrambo ali pa upravljate s prek kabla priklopljenimi napravami.

Nadpovprečno zmogljiv je tudi brezžični del naprave. Ta podpira standard WiFi 6 (oziroma 802.11ac Wave 2) in brezžične hitrosti do 866 Mbps, navduši pa predvsem konfiguracija anten (4×4 MU-MIMO), ki zagotavlja odličen domet signala in predvsem zanesljivo delovanje tudi ko je v brezžično omrežje povezanih več naprav, ki ustvarjajo večje obremenitve.

The Dream Machine tako ne bo pokleknil, če se bodo na brezžičnem omrežju hkrati izvajale varnostne kopije podatkov, pretakali filmi s spletišč Netflix ali YouTube, gledala IP-televizija in igrale računalniške igre. Da naprava deluje tekoče in brez zatikanja skrbi zmogljiv štirijedrni procesor.

Varnost, pisana z veliko začetnico

V The Dream Machine je vgrajena varnost poslovnega razreda. Poleg zanesljive požarne pregrade (IPS in DPI) ta pozna tudi orodja za globok pregled in upravljanje spletnega prometa in že sama zaustavi potencialno nevarne pakete, da bi ti sploh dosegli povezane naprave. Omogoča tudi vzpostavitev varnih šifriranih povezav (vgrajen ima strežnik VPN).

Otročje lahko upravljanje

Operacijski sistem UniFi OS omogoča nastavitev tudi najmanjših podrobnosti glede delovanja naprave, a to bo všeč predvsem informatikom. Vsi ostali, predvsem pa domači uporabniki, pa bodo prisegali na mobilno aplikacijo UniFi Network, ki je na voljo za mobilne naprave s sistemom Android ali iOS. Očem in uporabniku prijazen grafični uporabniški vmesnik razvaja z intuitivnostjo upravljanja za kar se da enostavno nastavitev in priročen nadzor.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Ubiquity Dream Machine”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja